fbpx

Hoe werkt het

VooreenAnder is er speciaal voor alle sporters die met hun prestatie iets extra’s willen doen. Sporters die samen met familie en vrienden een goed doel willen steunen.

VooreenAnder zorgt dat jij gewoon kunt blijven doen wat je het leukste vindt; sporten en daarover mooie verhalen vertellen aan anderen. Jij vraagt dan aan jouw vrienden om jou te steunen en VooreenAnder doet de rest.

Stap 1: Registreer een gratis account

Ga naar de knop “Login” of “Start een actie” en vul je gegevens in. In je persoonlijke account kun je een onbeperkt aantal acties starten, je gegevens bewerken en lopende acties bekijken.

Stap 2: Start een nieuwe actie

  1. Kies op welke website je zichtbaar wil zijn.
  2. Kies een goed doel uit de lijst of voeg een eigen doel toe. En vertel waarom dat doel voor jou belangrijk is.
  3. Beschrijf wat je wil gaan doen of aan welk evenement je mee gaat doen.
  4. Controleer je gegevens en pas ze eventueel aan.
  5. Publiceer je actie door het betalen van de actie fee.

Met dit bedrag (meestal € 19,50) betalen wij de kosten van het platform en wordt het mogelijk om jouw sponsorgeld voor 100% en dus zonder kosten in te houden uit te betalen aan jouw favoriete goede doel.

Stap 3: Deel je actie met je netwerk.

Om ook daadwerkelijk geld te verzamelen voor jouw goede doel vraag je aan zo veel mogelijk familie, vrienden en kennissen om jouw pagina te bezoeken en jou te sponsoren via de kop “Sponsor mij” op je pagina.

Meer hoef je niet te doen! De beurt is nu aan je vrienden om in actie te komen.

Zodra jouw vrienden op jouw pagina de “Sponsor mij” knop gebruiken kunnen zij een iDeal betaling doen. Zij krijgen dan uiteraard zelf per email daarvan een betaalbevestiging. Maar jij krijgt ook automatisch bericht zodat je altijd op de hoogte blijft en jouw sponsors ook een bedankje kunt sturen. Bovendien wordt het sponsorbedrag mét de aanmoedigingstekst voor iedereen zichtbaar op jouw eigen pagina. Alleen wanneer jouw sponsor kies om anoniem blijven wordt wel het bedrag en de tekst maar niet de naam zichtbaar.

Wat gebeurt er met het sponsorgeld?

Wanneer iemand een sponsorbetaling doet gaat dit bedrag naar de onafhankelijke stichting “Presteren VooreenAnder”. (lees meer) De stichting beheert het sponsorgeld tot de einddatum die de sporter zelf heeft ingevoerd. Binnen 4 weken na de einddatum maakt de stichting het volledige sponsorbedrag rechtstreeks over aan het gekozen goede doel. De actievoerder krijgt hiervan bericht zodat niemand zich zorgen hoeft te maken wat er met het geld gebeurt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt