fbpx

Over ons

VooreenAnder heeft als doel om zoveel mogelijk sporters te motiveren om met hun sport een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Daarom maken we het sporters makkelijk om in actie te komen. Het enige dat ze hoeven te doen is blijven sporten en hun verhaal te delen met zoveel mogelijk vrienden en kennissen.  

VooreenAnder is onafhankelijk en niet gebonden aan 1 goed doel of andere maatschappelijke organisatie. Het platform van VooreenAnder wordt gefinancierd uit de bijdrage die we aan de deelnemers vragen voor het publiceren van de eigen actiepagina. Bovendien biedt VooreenAnder aan adverteerders zoals goede doelen en evenementen de mogelijkheid om zich tegen betaling te presenteren op het platform.

Donaties die via VooreenAnder gedaan worden ten gunste van een goed doel worden beheerd door de onafhankelijke stichting Presteren Voor een Ander. Wanneer de actie is beëindigd worden de ingebrachte donaties geheel en zonder daarop kosten van enige aard op in te houden rechtstreeks uitbetaald aan het door de actievoerder gekozen goede doel.

VooreenAnder is een initiatief van Connecting People Holland bv uit Diemen in samenwerking met de stichting Presteren VooreenAnder.

Voor vragen kunt u terecht bij: info@vooreenander.nl wij doen ons best om uw vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Klachten kunt u met een duidelijke omschrijving van de aard van uw klacht sturen naar Info@vooreenander.nl  Klachten zonder duidelijke omschrijving en zonder volledige naam en adresgegevens kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Adres:

Connecting People Holland bv t.a.v. Voor een Ander
p/a Vierhuysen 39
1111 SB Diemen
Tel: 06-53 850282 (ma/donderdag van 09.00u t/m 14.00u)
e-mail: info@vooreenander.nl
KvK 71064036

Beheer van sponsorgelden:

Donaties die via Voor een Ander gedaan worden ten gunste van een goed doel worden beheerd door de stichting Presteren Voor een Ander.

Het bestuur van de stichting Voor een Ander bestaat uit:

  • mw. Ericka L. Kuyters (voorzitter),
  • mw. Marion E. van der Bliek (secretaris)
  • mw. Carry Welman (penningmeester).

Stichting Presteren Voor een Ander is gevestigd:
p/a Vierhuysen 39
1111 SB Diemen
KvK: 57684685

Fiscaal nr. 85.26.90.186

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt